Silver

Clutch Monki (sale), Coat Zara

I have had this clutch for a while but never had the change to wear it before.
I mostly walk around with one of two huge bags since I carry many items on a daily basis.
Luckily with a few days off I can carry a lot less which gave me the opportunity to finally bring out the silver clutch.
I find the contrast silver has against white very intriguing which makes me realize I will have to do it more often.

7 opmerkingen:

 1. Very envious of your pristine nails - they work perfectly with the high-shine clutch!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het valt me op dat je de laatste paar maanden (?) echt alleen nog maar wit draagt en veel dezelfde items. Waarom is dat zo als ik vragen mag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk mag dat.
   Maanden geleden kwam ik tot een punt waarbij ik zag dat ik net zo materialistisch en trend gericht werd als meeste bloggers.
   Het ging steeds meer om het continu kopen van nieuwe producten en mee te gaan in de laatste trends.
   Hierin verloor ik mezelf en wou ik terug gaan naar de basis, kleding die tijdloos is en vervolgens daar een statement in maken.
   Zo ben ik ook in dezelfde periode geïnspireerd geraakt door bepaalde ontwerpers/kunstenaars/boeken etc waardoor ik uiteindelijk tot de kleur wit ben gekomen.
   Wit is zeer zichtbaar voor het menselijk oog door de helderheid en word nog altijd gezien als de meest representatieve voor puurheid en zuiverheid, dit intrigeert mij.
   Wat betreft dezelfde items, dit doe ik al sinds het ontstaan van mijn blog.
   Een van de dingen die ik hiermee wil meegeven is dat het niet nodig is om een kledingkast te hebben bestaande uit vele items en elk item enkel 1 keer te dragen in dezelfde combinatie.
   Wellicht was de diversiteit in combinaties makkelijker te zien toen mijn outfits niet volledig uit wit bestonden maar men draagt ook continu volledig zwart dus waarom zou wit niet kunnen?
   En geloof me, ik zal niet de enige zijn die je zult zien in volledig wit, zeker niet in de lente/zomer.
   Misschien waag je je er zelf wel aan :).

   Verwijderen
  2. ik ben dus zo een iemand die heel vaak black on black draagt. wit vind ik daardoor een gewaagd kleur, en het staat je echt prachtig, keer op keer. x

   Verwijderen
 3. je clutch is prachtig! En ik vind het echt interessant om te lezen waarom je alleen maar wit draagt, ik vroeg het me namelijk ook al af! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Distinguish yourself with your thoughts and words.
I appreciate those who take their time to share their opinion and understand that the comment section isn't a advertisement space.
Those who may have questions, I will answer here.

Love,
Ilanka